KIRKLARELİ / BABAESKİ - Nadırlı Mehmet Fevzi Özdemir Ortaokulu

02885120908
Nadırlı Köyü /BABAESKİ
Vizyon
Her türlü eğitim uygulamalarının gerçek hayatla bütünleşmesini ve öğrencilerin duyarlılık ve sorun çözme özelliklerini kazanan, çağın getirdiği değişim ve gelişmeleri doğru algılayan ve değerlendiren, kültürel mirası değerlendirebilen, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, tüm anlatılanların mütevazi imkanlarla bile uygulanabileceğini benimseyen, hoşgörülü, yüksek moral değerlere sahip,kendisine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
• Öğrencilerimizin düşünen ,araştıran, inceleyen, okuyan yazan ve tartışan, • Tükettiğinden çok üreten , kırıcı değil yapıcı olan, • Hem geçmişi değerlendiren, hem de geleceği ve geleceğin sorunlarını ön görmeye çalışan, • Bir işin üzerine yoğunlaşabilen , başladığı işi bitirebilen, • Çevreye pozitif enerji yayabilen, iyimser, tebessüm eden kendisi ile barışık , sabırlı ve vefalı olan, • Olaylara ve kişilere önyargısız bakabilen, özgüveni olan sorgulayarak öğrenen , empatik davranışlar sergileyen, • Dünya ile entegrasyonu sağlayıp gelişmeleri yakından takip edebilen, • Liderlik özelliklerinin yanı sıra;işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
İlkin GÜNEY 2012-2013 Eğitim - Öğretim Yılı için öğrenci temsilcisi seçilmiştir. Öğrencimizitebrik ediyoruz. Okulumuz öğrencilerinden Zeynep PARLAK ve Milhan PELEN DPY sınavını kazanarak burs almaya hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi kutluyoruz.
Köy servisleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Nadırlı Köyü Babaeski
Okulumuz Babaeski İlçesi´ne 4 km uzaklıkta bulunmaktadır.